• Pagodetent

  • Pagodetent

Pagodetent

U wilt een pagodetent huren? Dan bent u bij De Jong Tenten verhuur aan het juiste adres. Onze pagodetenten zijn door hun stijlvolle puntdak een echte blikvanger op uw evenement.
De pagode tenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat u naar uw wensen een vorm kunt maken.

Vaak worden deze tenten ingezet als ingangs- of garderobetent.
Om de tenten een klassiek tintje te geven kunnen ze worden uitgevoerd met een Aantal kasteelvensters.

Pagodetent Mogelijkheden

Vloer
U kunt er bij de pagodetent van 5 bij 5 meter voor kiezen de feesttent te voorzien van een houten vloer.

Vloerbedekking
Mits voorzien van een houten vloer kunnen we de pagode tent van 5 bij 5 meter voorzien van tapijt tegels.
U kunt deze tegels zelf leggen of het door ons geheel laten verzorgen.
Door het leggen van tapijttegels krijgt u tent een luxe uitstraling, wat het geheel afmaakt.
We hebben de tegels in de kleur blauw (gespikkeld) in de afmetingen 50 x 50 centimeter en in de kleur zwart (gespikkeld), afmetingen 100 x 100 cm.

Toebehoren
U kunt nagenoeg alles wat u nodig heeft voor de inrichting van de pagodetent bij ons huren. Onder andere meubels, servies, glaswerk, bakapparatuur, licht en springkussens.
Klik hier voor een overzicht van de beschikbare toebehoren.

Verankering
Als de pagodetent niet voorzien is van een vloer is het om te zorgen dat de pagodetent onder alle omstandigheden blijft staan nodig om de tent te verankeren door middel van stalen haringen die we in de grond slaan of door het plaatsen van betonnen bakken, om de tent hieraan te verankeren.

Verwarming
Bij koud weer is een verwarmde pagodetent aangenaam voor uw gasten. U kunt de benodigde apparatuur bij ons huren. Klik hier voor meer informatie over verwarming.

Licht en geluid
Wij kunnen ook de audiovisuele presentatie van uw evenement verzorgen.
Klik hier voor meer informatie over licht en geluid.

Pagodetent Transport en opbouw
Wij rekenen een vergoeding voor het transport van de pagodetenten naar uw locatie. Deze kosten zijn afhankelijk van het totaal aan bestelde producten, en worden bepaald na het aanvragen van de offerte. De kosten voor het opbouwen zitten al bij de prijs van de pagodetenten inbegrepen. Wij gaan ervan uit dat we met de auto de plek voor de pagodetent kunnen bereiken. Mocht dit niet zo zijn, en wordt dit niet van tevoren aangegeven vindt er achteraf een verrekening plaats.

Veiligheid en hygiƫne
Als u een pagodetent huurt bij De Jong tentenverhuur bent u altijd verzekerd van een veilige en schone pagodetent. Onze pagodetenten zijn gemaakt van brandvertragende materialen en hebben de benodigde veiligheidskeurmerken. Daarnaast worden al onze pagodetenten keer op keer gewassen in onze zeilenwasmachine, zo zijn we er zeker van dat de feesttenten die we plaatsen altijd schoon zijn.

Wissen

Gewenste opbouw datum

Gewenste afbouw datum

Plaats afleveren

Ondergrond waar tent op komt te staan *