• Spantenten

  • Spantenten

Spantenten

Wilt u een spantent huren? Dan bent u bij De Jong spantenten verhuur aan het juiste adres. Onze spantenten bieden u een voordelige prijs- ruimte verhouding. Deze spantenten hebben middenmasten en rondom scheerlijnen en worden meestal op zachte ondergronden geplaatst vanwegen de noodzakelijke verankering in de grond.
U krijgt voor uw vergunning een certificaat van de brandveiligheid bij de tent.
Onze tenten zijn brandwerend volgen de hoogst haalbare norm (M2,B1,DIN4102.)
Ook voor al uw evenementen verhuur bent u bij De Jong tenten verhuur aan het juiste adres, zie de pagina evenementen verhuur

Spantent mogelijkheden

Vloer
U kunt er voor kiezen de spantent te voorzien van een houten vloer. Deze houten vloer wordt direct op de ondergrond gelegd. Het neerleggen en opruimen van de vloer zit niet bij de prijs inbegrepen.
Wij kunnen dit voor u doen voor een meerprijs van €0.70 per m².

Toebehoren
U kunt nagenoeg alles wat u nodig heeft voor de inrichting van de spantent bij ons huren. Onder andere meubels, servies, glaswerk, bakapparatuur, licht en springkussens.
Klik hier voor een overzicht van de beschikbare toebehoren.

Verankering
Om te zorgen dat de spantent onder alle omstandigheden blijft staan is het nodig om de spantent te verankeren door middel van stalen haringen die we in de grond slaan.

Verwarming
Bij koud weer is een verwarmde spantent aangenaam voor uw gasten. U kunt de benodigde apparatuur bij ons huren.
Klik hier voor meer informatie over verwarming.

Licht en geluid
Wij kunnen ook de audiovisuele presentatie van uw evenement verzorgen.
Klik hier voor meer informatie over licht en geluid.

Spantent Transport en opbouw
Wij rekenen een vergoeding voor het transport van de spantenten naar uw locatie. Deze kosten zijn afhankelijk van het totaal aan bestelde producten, en worden bepaald na het aanvragen van de oferte. De kosten voor het opbouwen zitten al bij de prijs van de spantenten inbegrepen, hierbij moet de klant zorgen voor 6 volwassen krachten die helpen met op- en afbouwen. Wij gaan ervan uit dat we met de auto de plek voor de spantent kunnen bereiken. Mocht dit niet zo zijn, en wordt dit niet van tevoren aangegeven vindt er achteraf een verrekening plaats.

Wissen

Gewenste opbouw datum

Gewenste afbouw datum

Plaats afleveren

Ondergrond waar tent op komt te staan *